vrijdag, 29 januari 2016 10:09

Stampottenbuffet in Fort Werk aan de Korte Uitweg

Stampottenbuffet in Fort Werk aan de Korte Uitweg Stampottenbuffet in Fort Werk aan de Korte Uitweg

Fort Werk aan de Korte Uitweg is een onderdeel van zorgorganisatie Reinaerde en helpt mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op doen onder meer in de horeca. We zijn er dan ook trots op dat we zondag 31 januari met medewerkers, begeleiders en vrijwilligers een stamppotten buffet voor u gaan maken.

Fort Werk aan de Korte Uitweg organiseert op zondag 31 januari 2016 een stamppottenbuffet. De tafels in het fort staan gedekt vanaf 17.00. Voorafgaand aan het buffet kunt u een heerlijke wandeling maken over het klompenpad of een prachtige fietstocht maken. De wandeling en de fietstocht starten en eindigen bij fort Werk aan de Korte Uitweg. We hebben voor zowel de wandeling als de fietstocht een routebeschrijving voor u klaarliggen.

De wandeling en de fietstocht zijn gratis en wilt u daarna aanschuiven voor de stamppot dan vragen wij 7,50 per maaltijd. U kunt zich aanmelden tot vrijdag 29 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-6342199.

Voor meer informatie kijk op onze website (www.fortwku.nl) of bezoek ons facebookpagina fortwku.nl.

Adres
Werk aan de Korte Uitweg
Lange uitweg 42A
3999WL  Tull en ’t Waal