donderdag, 04 februari 2016 09:33

Huiskamergroepen op nieuwe locatie Van Houten&co

Huiskamergroepen Huiskamergroepen

Huiskamergroepen, ontmoetingsplaats voor senioren, vinden elke dinsdag en donderdag plaats van 10.00 - 13.30 uur, nu op de nieuwe locatie Onderdoor 160 in Houten (ingang bibliotheek).

Er zijn twee Huiskamergroepen in de nieuwe locatie van ‘van Houten&co’. De Huiskamer is speciaal bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen die niet meer zo makkelijk kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. Voor hen is het prettig om wekelijks een vertrouwde groep ouderen en vrijwilligers te ontmoeten. Vast onderdeel van de Huiskamer is het samen koffie drinken en de lunch gebruiken. Verder kunnen er allerlei spellen of activiteiten worden gedaan en af en toe wordt er een uitstapje georganiseerd. Ontmoeten is het belangrijkst. Blijf niet in je eentje thuis zitten, ga er op uit om in een gezellige groep samen iets doen. U wordt snel opgenomen in de groep.
De Huiskamers vinden elke dinsdag en donderdag van 10.00-13.30 uur plaats in de nieuwe locatie van ‘van Houten&co’ aan het Onderdoor 160 (ingang bibliotheek). Er is een lift aanwezig.
Wilt u meer informatie of u aanmelden voor de Huiskamer neem dan contact op met de welzijnsconsulenten Sanne Huiden of Yves Wolbers, telefoon: 030-7001500.

Begeleiders nodig

De begeleiding is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij maken graag tijd vrij om ouderen niet alleen koffie en een lunch maar ook een luisterend oor en een gezellige ochtend te bieden. Er is nog plaats voor extra begeleiders met hart voor senioren. Vrijwilligers, die ouderen die slecht ter been zijn willen halen en brengen, zijn van ook harte welkom.
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij de coördinator van de huiskamer Corrie Bransen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 030-7001500.