zaterdag, 13 februari 2016 15:26

Nieuwe eetwijzer: Smakelijk Houten!

Nieuwe eetwijzer: Smakelijk Houten! Nieuwe eetwijzer: Smakelijk Houten!

Alleen eten ongezellig? Vindt u koken voor één persoon maar saai? Of gaat zelf koken moeilijk? Maak dan gebruik van één van de vele eetinitiatieven in Houten.

‘Van Houten&co’,  Thuisgehaald.nl en Willem van Rooij Concept & vormgeving ontwikkelden hiervoor samen een handige folder met de veelzeggende titel: Smakelijk Houten!

Samen eten of helpen koken

Samen eten is een thema dat veel mensen in Houten inspireert: eten verbindt. U kunt een plek aan één van de eettafels reserveren. Volop keuze uit bijvoorbeeld de Hollandse pot, vegetarisch, biologisch of een Indische rijsttafel. Maar ook als u zin heeft om zelf te koken of mee te helpen bij de afwas, bent u meer dan welkom! Alle initiatieven draaien met vrijwilligers die zich inzetten om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Neem dus ook contact op als u wilt helpen als vrijwilliger.

Als koken moeilijk gaat

Soms is het gebruikmaken van een eetvoorziening ook broodnodig, omdat u bijvoorbeeld zelf niet meer kunt koken of omdat u zich eenzaam voelt. Dan is het fijn om in deze folder te zien dat er in Houten mensen zijn die zich inzetten om lekker te koken. Bent u niet mobiel en/of heeft u hulp nodig bij het organiseren van de warme maaltijd, lees dan vooral de informatie in de folder over Tafeltje Dekje en Bijzonder Thuisafgehaald.

Waar is de folder verkrijgbaar?

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle eetinitiatieven? De folder is verkrijgbaar bij alle locaties van ‘van Houten&co’ en Bibliotheek Lek&IJssel. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Tel: 030 – 7001 500 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..