donderdag, 25 februari 2016 16:26

En de NLdoet Award 2016 gaat naar......?

Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart staat Nederland weer in het teken van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Houten bruist het die dag van de activiteiten.

Van koekjes bakken tot een workshop bloemschikken en van schilderen tot het maken van een gezellige wandeling met verrassingen.

Het is traditie om tijdens de NLdoet een speciale Houtense NLdoet Award uit te reiken. De prijs gaat naar een bedrijf of organisatie die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. De Award is gemaakt door een van de medewerkers van cadeaushop 't Atelier. Eerdere winnaars van deze prijs waren onder andere transportbedrijf De Rooy, Rijnconsult en Mondial TSN Groep. Naar wie de prijs dit jaar gaat, blijft nog even geheim.

De Houtense NLdoet start met een ontbijt voor alle deelnemers bij Het Wellant College. Burgemeester De Jong zal de Award uitreiken en de opening verrichten. Daarna zal iedereen naar zijn klus gaan en gaan we ervan uit dat er mooie verbindingen ontstaan tussen bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties.

De Houtense NLdoet wordt georganiseerd door het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Meer informatie vindt u op de website: www.pmohouten.nl.