zaterdag, 23 april 2016 09:59

De uitdaging van Caecilia: Voor mensen met lef!

Droom je ervan om een keer mee te spelen met een echt orkest? Doe dan mee met ‘De uitdaging van Caecilia’. Je krijgt een echt blaasinstrument in bruikleen, vier keer les in groepsverband van muziekleraar Thijs Visser en op 12 juni tijdens het Muziekspektakel op de Brink, blaas je één stuk mee met het orkest van Caecilia.

Het kost niets en iedereen van 18 jaar of ouder is van harte welkom om deze uitdaging aan te gaan. Wil je wel vier keer les, maar zie je een openbaar optreden aan het eind niet zitten, dan kun je toch gewoon meedoen met de lessen en laat je het samenspel met Caecilia schieten. Of je doet een keer veilig mee op een repetitieavond in de Wiese. ‘De uitdaging van Caecilia’ is het jubileumcadeau van de 110-­‐jarige muziekvereniging voor iedereen die ook eens een keer wil ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Doe eens gek en doe mee!

Aanmelden of nadere informatie aanvragen kan tot en met 27 april bij Marjolein Kool via 030-­‐6011201 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.