maandag, 25 april 2016 16:07

Krachtvoer, voor singer-songwriters en bands

Sam, Bouke en Michelle, de initiatiefnemers van Krachvoer Sam, Bouke en Michelle, de initiatiefnemers van Krachvoer

Cultuur aan de Slinger presenteert: Krachtvoer. Speel je in een band of ben je singer-songwriter? Doe mee met Krachtvoer en maak kans op professionele bandbegeleiding door de toppers uit het vak.

Voorrondes

Onderdeel van de wedstrijd zijn de voorrondes. Op 20 en 27 mei 2016 vinden de voorrondes van Krachtvoer plaats bij De Roskam in Houten. Elke avond gaan er twee bands of singer-songwriters door naar de finale.

Finale

De vier winnaars van de voorrondes gaan door naar de finale op vrijdag 17 juni 2016. Tijdens deze avond strijden de artiesten om een plekje op het festival Loeren bij de Boeren. Een jury en het publiek bepalen wie mag spelen op het festival.

Trainingen

Om de beginnende muzikanten een extra steuntje in de rug te geven worden er diverse trainingen aangeboden aan de finalisten. We zullen daarbij aansluiten bij wat zij nodig hebben aan extra kennis. Daarbij kan er gedacht worden aan een training podiumpresentatie, techniek of marketing. 

Over Krachtvoer

Krachtvoer is dé wedstrijd die muzikaal talent in Houten kansen biedt. Dit jaar is de eerste editie van Krachtvoer. De winnaars van Krachtvoer maken onderdeel uit van de programmering van de derde editie van het festival Loeren bij de Boeren! Op 2 en 3 juli 2016 vindt dit culturele festival plaats.

Doe jij mee?

Stuur dan nu een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Je kan je tot 13 mei 2016 aanmelden. Voor meer info check Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de Facebook-event van Krachtvoer Houten.