donderdag, 05 mei 2016 08:34

Haal de nieuwe theaterbrochure op!

Haal de nieuwe theaterbrochure op! Haal de nieuwe theaterbrochure op!

Het nieuwe seizoen in Theater Aan de Slinger belooft een mooi en afwisselend theaterseizoen te worden.

Onder andere Angela Schijf & Tom Van Landuyt, Freek de Jonge, Conny Janssen, Sjors van der Panne, Jip en Janneke, Peter Pannekoek, Jan Akkerman en Her Majesty maken hun opwachting.
De brochure is verstuurd naar een groot aantal theaterbezoekers en wordt uiterlijk 4 mei bezorgd. Ook is vanaf dan de brochure bij diverse openbare locaties in Houten en omgeving gratis af te halen, tijdens hun openingstijden. Onder andere bij de verkooppunten, café’s, restaurants en wijkcentra.

De kaartverkoop start woensdag 11 mei om 12.30 uur met de Vriendenvoorverkoop, exclusief voor Theatervrienden van het theater. Deze voorverkoop eindigt woensdag 18 mei om 12.30 uur, direct gevolgd door de vrije verkoop voor iedereen. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. Theatervriend worden? Op www.theateraandeslinger.nl  is het aanmeldformulier te downloaden. Bestellen van kaarten kan via alle reguliere kanalen van het theater, behalve de verkooppunten. Bij Bibliotheek Lek & IJssel, boekhandel Wijs en The Read Shop kan men voor kaarten voor komend seizoen, voor zover nog beschikbaar, terecht vanaf 29 augustus. Voor de films en voorstellingen tot de zomervakantie kan men natuurlijk wel gewoon terecht bij de verkooppunten. Meer informatie: www.theateraandeslinger.nl. Het kantoor van Aan de Slinger is gesloten op 5 en 6 mei.