maandag, 09 mei 2016 16:31

Brandweer Houten zoekt vrijwilligers

VRU brandweer zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mannen en vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan en zich willen inzetten voor de veiligheid voor anderen. Werken bij de brandweer betekent dat je beschikbaar bent wanneer je pieper gaat, op verschillende momenten van de dag èn nacht. Een vrijwilliger bij de brandweer heeft deze functie naast zijn of haar huidige baan.

Heb je hart voor je woonplaats en heb je zin deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij nodigen je uit te komen kijken bij een oefenavond op donderdag 19 mei. Meld je hiervoor aan bij de postcommandant. 

Woon en/ of werk je in Houten en heb je interesse om brandweerman/-vrouw te worden naast je huidige baan, neem dan contact met ons op! Kom kijken op een oefenavond op donderdag 19 mei. Bel of mail met de postcommandant: Judith de Graaf, T 088 878 36 94, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Kijk voor meer informatie op www.vrubrandweer.nl