maandag, 09 mei 2016 16:38

VVV zoekt vrijwilligers

Het VVV-agentschap in Houten is gevestigd aan het Onderdoor, naast de ingang van het Fietstransferium Houten. Bezoekers en inwoners krijgen informatie over het toeristisch/recreatief aanbod in Houten en de Kromme Rijnstreek. Deze informatie is ter plaatse tevens digitaal beschikbaar, vanaf een touch screen PC.

Het verkoop assortiment bestaat uit toeristische routes, plattegronden, wandel- en fietskaarten, cadeau artikelen/souvenirs en uiteraard de VVV Geschenkbon. Bent u een echte gastvrouw/gastheer met passie en hart voor Houten en de Kromme Rijnstreek? Wilt u uw enthousiasme en kennis delen met de klanten van de VVV? Fietst en wandelt u veel en weet u precies waar alle leuke plekjes in uw omgeving te vinden zijn? Heeft u tijd en interesse om bezoekers te informeren, faciliteren en enthousiasmeren over alle mogelijkheden die in de buurt geboden worden en herkent u zich in onderstaande eigenschappen?

  • gastvrij en klantvriendelijk
  • zelfstandig, maar ook in teamverband kunnen werken
  • actief en ondernemend
  • affiniteit met toerisme en kennis van de omgeving (cultuur, fruitteelt, natuur)
  • basiskennis van computer en internet

Afhankelijk van uw capaciteiten en interesses, kunt u deeltaken (helpen) uitvoeren, zoals coördinatie/eerste aanspreekpunt voor het team, het leggen van contacten met het toeristisch bedrijfsleven, het doen van bestellingen, assisteren bij de ontwikkeling van drukwerk en promotiemateriaal of invoer- en redactiewerkzaamheden ten behoeve van websites, Facebook en Twitter.

Er zijn volop creatieve uitdagingen! Het team voor het VVV-agentschap Houten maakt onderdeel uit van de VVV Kromme Rijnstreek. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die minimaal één dag of twee dagdelen per week beschikbaar zijn op de VVV locatie. De VVV is ook geopend op zaterdag. Interesse? Loop eens binnen bij VVV Houten en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ook kun je bellen met 06 14118577.