zondag, 05 juni 2016 11:01

Doe mee met de Vijfwal Bootcamp Challenge

Doe mee met de Vijfwal Bootcamp Challenge Doe mee met de Vijfwal Bootcamp Challenge

Doe ook mee met de 1e Vijfwal Bootcamp Challenge georganiseerd door Sportpunt Houten. Op en rondom de Vijfwal en in park Schoneveld vindt op zondag 3 juli dit nieuwe evenement plaats tussen 10.00 en 13.00 uur.

Als team van 5 deelnemers ga je over het parcours waar verschillende bootcampaanbieders actief in Houten, zoals Mom in Balance, Piazza Sports, 2theBootcamp, Loopsportcentrum Houten en Body Business hun oefeningen uitzetten, waarbij de deelnemers gaan samenwerken om de onderdelen te kunnen volbrengen.

Niet geheel onbelangrijk: de gehele opbrengst van dit evenement gaat naar het Jeugdsportfonds Houten. Met het Jeugdsportfonds worden kinderen in de gelegenheid gesteld om aan het sportleven deel te nemen en lid te worden van een vereniging als de ouders het financieel minder breed hebben.

Stel snel een eigen team samen en kom ook deelnemen aan de 1e Vijfwal Bootcamp Challenge. De inschrijving is geopend en er is een maximum aantal teams wat kan deelnemen.

Alle informatie en inschrijven via www.sportpunthouten.nl.

Ouders actief:

Sportpunt Houten is achter de schermen druk bezig met het opzetten van nieuw sportaanbod voor ouders van jonge kinderen. Met “Ouders Actief” kunnen ouders sporten op het moment dat hun eigen kind ook al aan het sporten is bij een van de vele (andere) sportaanbieders op het sportpark.

Veel ouders van jonge kinderen staan op doordeweekse dagen en in het weekend langs de kant hun sportende kind aan te moedigen en komen zelf tijd te kort om er een actieve leefstijl op na te houden. Met “Ouders Actief” wordt dit weggenomen en kun je als ouder ook makkelijk actief worden en zijn doordat het aanbod tegelijkertijd plaatsvind met de training van je kind.

Op drie sportparken in Houten, sportpark de Kruisboog, sportpark de Meerpaal en sportpark de Weteringhoek wordt “Ouders Actief” gelanceerd. Elk sportpark heeft zijn eigen sportaanbod en gaat tien weken plaatsvinden.