zondag, 05 juni 2016 11:21

‘van Houten&co’ en Arval naar de Apenheul

‘van Houten&co’ en Arval naar de Apenheul ‘van Houten&co’ en Arval naar de Apenheul

In het kader van NL-Doet kregen op zaterdag 25 mei de uitstapgroepen van welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ een uitje naar de Apenheul in Apeldoorn aangeboden door Arval. De uitstapgroepen bestaan uit mensen met een licht verstandelijke beperking, die iedere maand met ondersteuning van vrijwilligers met elkaar op stap gaan.

Alles was tot in de puntjes georganiseerd.  De chauffeurs/begeleiders van Arval, stonden met busjes en een auto om 9.00 uur klaar bij ‘vanHouten&co’ om met 23 deelnemers en 9 vaste vrijwilligers van de uitstapgroepen te vertrekken.
In de busjes begon het feest al, iedereen had er reuze zin in. Na de koffie met iets lekkers is er in 4 groepjes rustig door het park gelopen en hebben de deelnemers zich verbaasd over de vele apensoorten en hun grappige apenstreken. Het zijn net mensen! Er werd volop genoten van de apen en van elkaars gezelschap!
Namens de deelnemers en begeleiders bedankt ‘van Houten&co’ Arval heel hartelijk voor de fantastische geslaagde dag in de Apenheul.
Het was weer het hoogtepunt van het jaar.

Wilt u meer weten over de uitstapgroep of voor andere activiteiten die ‘van Houten&co’ organiseert voor mensen met een licht verstandelijke beperking, neem dan contact op met Corrie Bransen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  030-7001511.