vrijdag, 10 juni 2016 08:55

Trekkers gezocht!

Op 2 en 3 juli vindt het festival Loeren bij de Boeren plaats in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij in ’t Goy, nabij Houten. Geniet een weekend lang van muziekoptredens, kinderactiviteiten, theater op locatie en een streekmarkt. Op de hoofdlocatie treden onder andere Ellen ten Damme, Eefje de Visser, Cosmic Carnival en Edison Effect op. Er is ook programmering op andere locaties: bijzondere theatervoorstellingen op historisch Landgoed Wickenburgh, in Landwinkel de Lindenboom en in de kersenboomgaard van boer Vernooij.

Bezoekers kunnen daarnaast lokale producten bij de streekmarkt kopen en aan diverse activiteiten mee doen. Loeren bij de Boeren is een festival voor jong én oud.

Trekkers van Loeren bij de Boeren

Draag je het festival een warm hart toe en wil je een nieuwe editie steunen? Word dan Trekker van Loeren bij de Boeren! Ook dit jaar is het Trekkerskaartje weer beschikbaar voor € 20,-. Speciaal voor de trekkers wordt een intiem akoestisch optreden in de kersenboomgaard georganiseerd op zaterdag 2 juli. Met de opbrengst van de kaartverkoop wordt o.a. de programmering van het Kersenpodium voor Houtens talent gefinancierd.

Overige kaarten

Een dagkaart voor volwassen is € 8,50. Maar met zoveel leuke dingen om te zien en te doen, kun je ook een heel weekend komen Loeren! Een passe-partout kost € 12,50. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Nergens in het gras groener in het weekend van 2 en 3 juli! Zie www.loerenbijdeboeren.nl voor meer informatie.