vrijdag, 08 juli 2016 12:59

Gluren bij de Buren zoekt artiesten!

Gluren bij de Buren zoekt artiesten! Gluren bij de Buren zoekt artiesten!

Op zondag 2 oktober vindt Gluren bij de Buren 2016 plaats in Houten! Verschillende huiskamers openen hun deuren voor publiek en bieden een podium aan muzikanten, dichters, dansers, beeldend kunstenaars en theatermakers.

Gluren bij de Buren bestaat dit jaar 10 jaar en dus gaan we Gluren bij de Buren door heel Houten. Er hebben zich al 50 gastvrije huiskamers opgegeven om de deuren te openen voor creatief talent.

Geef je nu op als artiest! De optredens vinden drie keer plaats en duren maximaal 30 minuten. Cultuur Aan de Slinger zal jouw optreden matchen met een geschikte huiskamer in Houten. Cultuur Aan de Slinger zorgt voor de koffie en een koekje om uit te delen aan de bezoekers.

Geef je op voor 26 augustus 2016 bij cultuurmakelaar Bea Nederhoff op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij wie je bent, en lever het liefst je aanmelding aan met filmpjes of ander materiaal waarin je laat zien wie of wat je doet.