zaterdag, 09 juli 2016 12:07

Cursus&co zoekt een vrijwilliger voor de ICT werkgroep

Cursus&co zoekt een vrijwilliger voor de ICT werkgroep Cursus&co zoekt een vrijwilliger voor de ICT werkgroep

Cursus&co is de plek in Houten waar je terecht kunt voor allerlei soorten activiteiten, cursussen en leuke workshops.  Voor onze ICT werkgroep zijn wij op zoek naar een docent, een vrijwilliger/ster die het leuk vindt zijn/haar kennis en ervaring met de computer, tablet of smartphone over te brengen aan onze cursisten, voornamelijk senioren.

Heb je ervaring met Windows en vooral met de iPad en lijkt het je leuk om met mensen te werken en je in te zetten als vrijwilliger, kom dan eens praten en laten we (vrijblijvend) kijken welke mogelijkheden er zijn. Op dit moment bestaat onze werkgroep uit 9 enthousiaste docenten. Vrijwilligers worden altijd eerst ingezet als assistent-docent bij de cursussen in de ochtend of de middag.

Voor meer informatie, neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995 DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’
Voor en door Houten; dat is het uitgangspunt van Cursus&co.