vrijdag, 12 augustus 2016 10:26

Samen er op uit

Een uitstapje in je eentje maken of alleen iets bezichtigen of bowlen dat vinden de meeste mensen niet zo gezellig. Veel leuker kan het zijn om met een vaste groep af te spreken, met leuke begeleiders. Voel je er voor om 1 x per maand samen op stap te gaan? Meld je dan aan voor de uitstapgroep!

Welzijnsorganisatie 'van Houten&co' organiseert al jaren activiteiten voor mensen met een lichte beperking. Er zijn al twee groepen die allerlei verschillende uitstapjes maken. Dit kan zijn bowlen, picknicken, naar de bioscoop, een keer naar een dierentuin of pretpark, iets bezichtigen. Samen met de begeleiders bedenken jullie het programma. De kosten zijn €10,00 per maand. De uitstapgroepen zijn al jaren een succes.

Nu start er een nieuwe groep speciaal voor jongeren tussen de ongeveer 20 en 35 jaar. De uitjes vinden meestal plaats op een zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur. Er is ruimte bij de drie verschillende groepen. Heb je interesse? Wil je eens bespreken of dit een geschikte activiteit voor je kan zijn? Meld je dan aan bij Corrie Bransen 030-7001511 of 030-7001500 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.