vrijdag, 12 augustus 2016 10:28

Een huiskamerochtend in Houten Zuid?

De Huiskamer is een wekelijkse ontmoetingsplek voor zelfstandig wonende ouderen. In het centrum van Houten, boven de bibliotheek zijn er twee groepen actief. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en tussen de middag een heerlijke lunch.

Activiteiten die aangeboden worden bij de Huiskamer sluiten aan bij de wensen van de deelnemers. U kunt hierbij denken aan: gesprek rond thema’s die u aanspreken en bezig houden, herinneringen ophalen en het aan elkaar vertellen, knutselen, (geheugen)spelletjes doen, zingen, kaarten maken, bewegen, en af en toe een uitstapje maken. Voor de koffie en de lunch betalen de deelnemers een bijdrage van € 5,00. De Huiskamer biedt een zinvolle dagbesteding en de mogelijkheid contact te leggen met leeftijdsgenoten.

Het is speciaal bedoeld voor ouderen die niet meer zo makkelijk deel kunnen nemen aan activiteiten, maar het wel prettig vinden om mensen te ontmoeten in een vertrouwde groep. Een vaste groep vrijwilligers zorgen voor het programma en een gezellige sfeer.

Momenteel onderzoeken we de mogelijkheid van een huiskamergroep in Houten-Zuid, in cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, Houten. We komen graag in contact met enthousiaste, gemotiveerde vrijwilligers die zich in willen zetten voor ouderen in hun wijk. Is dit iets voor u? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met de coördinator van de Huiskamer, Corrie Bransen, 030-7001511 of 030-7001500 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.