vrijdag, 07 oktober 2016 11:32

Sportgala Houten 2016 zoekt sporthelden

Op maandag 6 februari 2017 vindt alweer de 6e editie van het Sportgala Houten plaats, georganiseerd door Sportpunt Houten. Hiervoor is de organisatie van het Sportgala op zoek naar diverse sporthelden in de uiteenlopende sportcategorieën. Wilt u kandidaten voordragen? Tot halverwege december 2016 kunt u kandidaten aanmelden voor het Sportgala Houten 2016.

Dit jaar worden zes categorieën opengesteld. Zo gaan er prijzen uitgereikt worden in de volgende categorieën: Sporter van het jaar 2016, Sporttalent (mogelijk gemaakt door Onze Lieve Vrouwe Broederschap), Sportploeg, Sportcoach, Sportvrijwilliger en Sportfoto. Gedurende het avondvullende programma komen ook nieuwe sportinitiatieven van 2016 ter sprake en wordt de stimuleringsprijs Special Sports vanuit de Rotary Houten Castellum uitgereikt.

Vanaf woensdag 5 oktober tot en met half december kunnen kandidaten aangedragen worden voor de categorieën. Na de sluitingsdatum kiest een jury vanuit alle aanmeldingen maximaal drie nominaties per categorie. De jury is samengesteld door mensen vanuit onder andere de politiek, welzijn en sport. Ook dit jaar wil het Sportgala de jury uitbreiden met een inwoner uit de gemeente Houten die de sport een warm hart toedraagt en het leuk vindt om zitting te nemen in de jury. De jury komt driemaal bijeen voor het Sportgala en heeft de belangrijke taak om zowel de nominaties als de winnaars te bepalen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.sportgalahouten.nl. Ook kandidaten kunnen via deze website worden voor gedragen. Daar staan ook de aanmeldcriteria en de aanmeldformulieren. Heeft u overige vragen over het Sportgala Houten of wilt u het Sportgala Houten sponsoren? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.