woensdag, 26 oktober 2016 19:27

House of Houten zoekt DJ's en Singer-Songwriters

Doe mee met het project ‘House of Houten’, een muziekproject waar drie generaties aan meewerken. Je maakt van een oude track een nieuwe mix, of je laat je voor een nieuwe eigen track of song inspireren door iemands levensverhaal. In ieder geval zullen veel mensen jouw muziek horen!

Wat is House of Houten?

Housen of Houten is een muziekproject waar Houtense kinderen, jongeren en ouderen aan meedoen. De afgelopen maanden maakten kinderen uit de laatste klas van de basisschool kennis met ouderen van boven de 75 jaar. Ze interviewden hen, vroegen naar de tijd dat ze zelf kind waren en welke rol muziek speelde in hun leven. De kinderen hoorden zo het levensverhaal van de ouderen. De interviews werden opgenomen en hiervan wordt een minidocumentaire gemaakt.

Laat je inspireren

Door deze interviews laat jij je inspireren voor jouw mix, nieuwe track of song. Je krijgt de filmbeelden toegestuurd en met dit materiaal ga je aan de slag. Hierbij wordt je geholpen, want je krijgt een masterclass van een professional uit het vak. Niemand minder dan Anna Rune zal de masterclass singer-songwriting geven. Zij was vorig jaar de winnaar van ‘de Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Ook vanuit de DJ-hoek komt er een goede professional om jouw te begeleiden. Deze masterclass vindt plaats op 11 december in Theater Aan de Slinger. Jouw muziek laat je, samen met alle andere DJ’s en singer-songwriters die meedoen, horen tijdens de feestelijke presentatie in Theater Aan de Slinger. Er kunnen 5 singer-songwriters en 5 DJ’s aan dit project meedoen. De presentatie is op dinsdag 31 januari 2017 om 13:00 uur in de Kleine Zaal van Theater Aan de Slinger.

Ga de uitdaging aan!

Geef jij je op voor dit toffe project? En wil jij dus laten horen wat je als DJ of singer-songwriter in je mars hebt? Of heb je eerst nog wat vragen? Geef je op (voor 17 november) of stel je vragen via Cultuur Aan de Slinger: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  bel: 06-46161917.