vrijdag, 28 oktober 2016 15:18

Verbouwing het Rond van start

Na een facelift van de parkeergarage aan de Kruitmolen en verbeterde bewegwijzering gaat nu echt merkbaar de schop in de grond in het winkelcentrum van Houten. Op diverse plekken zijn al hekken geplaatst.

De komende maanden wordt gewerkt aan een facelift, waardoor het winkelcentrum weer helemaal van deze tijd wordt.

Om hier bij stil te staan organiseerde Altera Vastgoed NV, de eigenaar van de winkelpanden, een informele bijeenkomst in de oude Halfords winkel. Hier was een heus Bob-de Bouwer-speelcircuit uitgestald voor de kleinsten en konden de vaders en moeder tussen het winkelen door even een heerlijk bakje koffie drinken, van onze koffiefiets Houten.

Wethouder Geerdes was ook van de partij. Hij gaf aan blij te zijn dat de verbouwing nu ook echt begint. “Wij als gemeente doen daar ook graag aan mee. We investeren in de openbare ruimte, om het plein gezelliger te maken. Op deze manier dragen we als gemeente ook ons steentje bij.” Ruud Hogenes van Altera is blij dat na al het maken van de plannen, nu met de uitvoering van start kan. “Dat is wel een feestje waard!” aldus de verheugde vastgoedmanager.

Media

Charles Verwimp - Omroep Houten