woensdag, 25 januari 2017 18:48

Assistent beheerders

‘van Houten&co’ is op zoek naar vrijwilligers die aan de slag willen gaan als assistent beheerder op onze hoofdlocatie Onderdoor 160. Als assistent beheerder ondersteun jij de hoofd beheerder op meerdere gebieden. Vrijwilligers worden zo ingewerkt dat er zelfstandig een avond of middag kan worden gedraaid.

Als assistent beheerder krijg je van ‘van Houten&co’ de mogelijkheid om een BHV cursus (brandveiligheidstraining) en IVA cursus (instructie verantwoordt alcohol schenken) te volgen. ‘van Houten&co’ is op zoek naar verantwoordelijke, gastvrije en flexibele vrijwilligers die lichte til werkzaamheden kunnen uitvoeren en zich raadt weten met het bedienen van diverse apparatuur.

Op dit moment zijn wij voornamelijk op zoek naar assistent beheerders voor in de avond uren. In de avond en in het weekend bieden wij een kleine vrijwilligersvergoeding. Voor meer informatie neemt u contact op met de beheerder van Onderdoor, Vincent Koops, tel. 030 7001 500 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..