woensdag, 06 februari 2013 07:45

Projectleden gezocht voor Houtens Kamerorkest

Het Houtens Kamerorkest zoekt musici die mee willen werken aan het ‘Project Keizerconcert Beethoven’. Speel je cello, altviool of viool? En, heb je zin om enige maanden in een gezellig amateurorkest mee te spelen en toe te werken naar een mooi en groots optreden?

Misschien zelfs twee optredens? Dan is deelname aan ons project ‘Keizerconcert 2013’ vast iets voor jou.
Ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan zal het Kamerorkest op 5 juli in Theater aan de Slinger te Houten het 5e pianoconcert van Beethoven, ook wel het Keizerconcert genoemd uitvoeren. Daarnaast voert het orkest de 2e symfonie van A. Romberg en de Ouverture Joseph van E. Méhul uit.
Voor het pianoconcert werkt het orkest samen met de Duitse pianist Johann Markel. Johann Markel is internationaal bekend als kamermusicus en solist. Het Houtense orkest wordt bij de uitvoering ondersteund door leden van het Westerkamerorkest (WKO) uit Amsterdam.
Genoemd concert zal ook op 22 juni in Leverkusen, Duitsland, worden uitgevoerd door ons orkest en het Westerkamerorkest.
Om de uitvoeringen echt tot iets groots en moois te kunnen maken, is het orkest naarstig op zoek naar enthousiaste musici.
Repeteren elke dinsdag van 20. 00 tot 22. 15 uur in het gebouw van Theater aan de Slinger en college De Heemlanden. Meedoen?Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-55320732..

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/februari/06/projectleden_gezocht_voor_houtens_kamerorkest