maandag, 13 februari 2017 16:17

Help het stadsstrand!

Adopteer een emmer zand en word vriend van Stadsstrand Houten!

Lustrumeditie

In de zomer van 2017 is het tijd voor de lustrumeditie van Stadsstrand Houten. Voor het vijfde jaar op rij wordt Het Rond met 400 m3 zand omgetoverd tot een hotspot met een lekker zomerse vibe.

Doneer hier

Voor iedereen

Alle (sport)verenigingen, gezelligheidsclubs, scholen, jongeren, ouderen, gezinnen en vrijgezellen mogen geheel gratis gebruik maken van dit 2500 m2 grote strand met strandpaviljoen, terras, toiletvoorzieningen en muziek.

In de weekenden worden er leuke feesten georganiseerd met live muziek en dj’s waar iedereen naartoe kan zonder entree te betalen.

Hoe mooi kan je zomer beginnen?!
Er is echter één probleem: de kosten.
Het terugtrekken van de grootste sponsor en de ontwikkelingen met betrekking tot de vergunning voor feesten maken het onmogelijk dit evenement nog kostendekkend te organiseren. Dit ondanks de tomeloze inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Wij zouden het reuze jammer vinden als Het Rond weer vervalt tot “het kale grauwe plein” zonder de mogelijkheden van deze enorme ruimte te benutten.

Daarom vragen we jullie hulp!

Adopteer een emmer zand en wordt vriend van Stadsstrand Houten. Wij gaan ervan uit dat als iedereen die de afgelopen jaren het stadsstrand heeft bezocht een bijdrage levert van € 5,- we uit de kosten zijn en zelfs extra groot kunnen uitpakken voor de lustrumeditie (meer of minder dan € 5,- mag natuurlijk ook :)).

Mocht het niet lukken om voldoende geld bij elkaar te krijgen om het feest te laten doorgaan, dan worden alle donaties weer teruggestort.

Laten we er met z’n allen een mooie zomer van maken!!!