zondag, 16 april 2017 08:28

Paravolleybal voor de jeugd bij volleybalvereniging Taurus

Sinds kort kan ook de jeugd bij volleybalvereniging Taurus paravolleybal, beter bekend als zitvolleybal, spelen. Elke twee weken wordt op zondag in sporthal de Kruisboog een paravolleybaltraining gegeven onder leiding van twee enthousiaste trainers, Hans en Jolanda.

Momenteel zijn er zes enthousiaste kinderen die met p0lezier aan deze trainingen deelnemen. Zij komen vanuit de hele regio en zijn via verschillende manieren in aanraking gekomen met deze leuke en afwisselende sport. Zo speelt Jiska al vijf jaar paravolleybal, eerst via de school en nu in het team bij Taurus. Siebe maakte kennis met paravolleybal op een sportdag en vond het zo leuk dat hij nu tweewekelijks naar Houten reist om te trainen. Toch zou het leuk zijn als meer kinderen deze unieke sport gaan beoefenen.

Het paravolleybal voor de jeugd wordt ondersteund door Rotary Club Houten Castellum; zij zijn de volleybalvereniging financieel tegemoet gekomen, zodat er nieuwe ballen en een net speciaal voor de jeugd konden worden aangeschaft.

Paravolleybal is geschikt voor kinderen met of zonder lichamelijke beperking. Heb je interesse of wil je eens mee komen spelen? De laatste training van dit seizoen vindt plaats op zondag 7 mei van 9.30 tot 11.00 uur. Geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..