vrijdag, 09 juni 2017 12:20

Inspiratiehuis de Uitdaging

Inspiratiehuis ‘De Uitdaging’ gaat bijna van start. Nu de verbouwing klaar is, is het tijd om aan de slag te gaan met kleine klussen en inrichten. Donderdag 8 juni heeft wethouder Jocko Rensen meegeholpen met klussen om Inspiratiehuis De Uitdaging klaar te maken om open te gaan in juli.

Wat is inspiratiehuis De Uitdaging?

De Uitdaging is een plek waar je jezelf mag zijn en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Er is ruimte voor een gesprek tussen mensen met gelijke ervaringen en uitdagingen (peer-to-peer support). Tijdens de inloopuren kun je hier gewoon binnen lopen voor een kop koffie/thee, een praatje of een spelletje doen.

Op andere momenten gebruiken we de inloopruimte voor workshops en trainingen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je denken aan trainingen rondom zelfhulp en herstel, zoals bijvoorbeeld de WRAP (Wellness Recovery Action Plan). Het gaat er om dat je kunt ontdekken wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij je goed bij voelt.

Waar mogelijk zoeken we verbinding en aansluiting met andere initiatieven in Houten.

Voor wie is De Uitdaging?

De Uitdaging is er voor mensen die af en toe psychische hulp nodig hebben en hun naasten.

Waar zit De Uitdaging?

Je kan ons vinden op de derde etage boven de bibliotheek Houten, Onderdoor 158. 3995 DX in Houten

Wanneer kan je bij ons terecht?

We zitten nu nog in een fase waarin we bezig zijn met het inrichten van de ruimte. Vanaf half juli zullen we de inloop open stellen op dinsdagmiddag en donderdagavond. In de zomer kun je kennismaken met ons aanbod trainingen en ons herstelprogramma.

Je kunt ons ook volgen op Facebook: www.facebook.com/deuitdaginghouten 

Telefonisch zijn we bereikbaar via 06 – 307 97 569 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen van De Uitdaging? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.