donderdag, 06 juli 2017 09:00

Bijeenkomst Nieuw Wulven in najaar

Dit najaar is er een inloopbijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden over de ontwikkeling van recreatiegebied Nieuw Wulven. De ondernemer, de Stichting Natuurlijke Recreatie, presenteert dan haar plannen samen met Staatsbosbeheer en de gemeenten Houten en Bunnik.

Eind 2016 werd Stichting Natuurlijke Recreatie geselecteerd als nieuwe ondernemer voor recreatiegebied Nieuw Wulven. Deze stichting kwam met het meest geschikte plan om dit gebied een recreatieve impuls te geven. En Nieuw Wulven nóg aantrekkelijker te maken voor inwoners van Houten en Bunnik en bezoekers uit de regio. Er komen meer gratis toegankelijke recreatieve voorzieningen, gericht op diverse leeftijden en doelgroepen. Ook kan door de aanwezigheid van een duurzame horecavoorziening, het bos het hele jaar door aantrekkelijk zijn om te bezoeken.

De Stichting werkt met de samenwerkingspartners aan een zorgvuldige aanpak en uitwerking van het plan. Eerst was het de bedoeling om nog vóór de zomervakantie tijdens een inloopbijeenkomst de plannen te presenteren. Maar, daarvoor is nog iets langer de tijd nodig. De bijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden vindt in het najaar plaats. Meer informatie hierover volgt via een brief (voor omwonenden) en/of de lokale media en website.

Nieuwsbericht november 2016