donderdag, 31 augustus 2017 13:31

De JeugdSportPas 2017-2018 van start!

De JeugdSportPas (JSP) voor het schooljaar 2017-2018 gaat weer bijna van start! Door gebruik te maken van de JSP kunnen kinderen laagdrempelig kennismaken met verschillende sporten. Voor €8,- kan er een cursus gevolgd worden van vier of vijf lessen bij een sportaanbieder/ sport naar keuze.

Naast het sportaanbod voor kinderen uit groep 1 t/m 8 is er vanaf dit schooljaar ook sportaanbod voor dreumesen, kleuters én voor kinderen met een beperking. Kortom voor ieder wat wils!

Ieder kind dient zich afzonderlijk te registeren via de blauwe spetter op de website, om zich aan te kunnen melden voor één of meer cursussen. Eenmaal geregistreerd kan er steeds opnieuw worden ingelogd. De cursussen zijn verdeeld over 4 blokken in het schooljaar. Voor blok 1 kan er vanaf maandag 4 september t/m 5 oktober ingeschreven worden! Er is een breed sportaanbod beschikbaar. Voor meer informatie en de juiste weg naar het sportaanbod, kijk op www.sportpunthouten.nl/jsp. Voor vragen neem contact op met Claudia van Mechelen van Sportpunt Houten. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..