donderdag, 14 september 2017 17:55

Eerste flexwerker feestelijk onthaald in de theaterfoyer van Aan de Slinger!

Op de foto staan Arjen Berendse (directeur/bestuurder van Aan de Slinger), Edwin Brouwer (eerste flexwerker) en Ellis Scheppink ( gastvrouw​)​ . Op de foto staan Arjen Berendse (directeur/bestuurder van Aan de Slinger), Edwin Brouwer (eerste flexwerker) en Ellis Scheppink ( gastvrouw​)​ .

Sinds maandag 11 september is de theaterfoyer van Aan de Slinger iedere werkdag opengesteld voor iedereen die graag buitenshuis wil werken op een bijzondere en inspirerende locatie. Edwin Brouwer las in de krant over deze mogelijkheid en maakte als eerste bezoeker gebruik van een flexwerkplek in de foyer. Dat was reden voor een feestelijk onthaal! Als eerste flexwerker ontving hij een strippenkaart van cateraar ‘Deksels Lekker’ en kan daarmee tijdens zijn komende bezoeken een lekkere lunch bestellen.

“Onlangs heb ik kaarten besteld voor een jeugdvoorstelling in Theater Aan de Slinger, dus ik wist van het bestaan van het theater. Ik woon nog niet zo lang in Houten en heb jonge kinderen. Thuis kan ik niet altijd de rust vinden om lekker door te werken. Nu heb ik een fijne werkplek gevonden waar ik in alle rust kan werken!”, aldus Edwin.


Werken en ontmoeten in de foyer

De theaterfoyer is elke werkdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Aan de Slinger biedt ZZP’ers, studenten, docenten en ondernemers een flexibele werkplek met goede faciliteiten. Niet alleen geschikt om lekker in stilte te werken, maar ook om te netwerken, discussiëren, dromen en brainstormen. Er is gedurende de dag altijd een gastheer/gastvrouw aanwezig. De theaterfoyer beschikt over genoeg stroompunten en er is snelle wifi. Een flexwerkplek is gratis en reserveren is niet nodig, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld. Let op: de theaterkassa is overdag niet geopend. Af en toe is de foyer en theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Deze data worden maandelijks bekend gemaakt via www.theateraandeslinger.nl/werken.


Deksels Lekker

Het is als flexwerker mogelijk om een (h)eerlijk broodje, salade of quiche te bestellen bij Deksels Lekker. Zij leveren de bestelling af bij Theater Aan de Slinger. Deksels Lekker is een lunchroom en cateringbedrijf midden in Houten en biedt als sociale onderneming een opstapwerkplek aan (jong)volwassenen. Ze maken gebruik van lokale verse producten, waarmee lokale ondernemers elkaar steunen.

Kijk voor meer informatie op www.theateraandeslinger.nl/werken, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 030 – 63 51 024.