zondag, 01 oktober 2017 08:52

FC Utrecht bezoekt Houten, Houten bezoekt FC Utrecht

In oktober staat de gemeente Houten in het teken van FC Utrecht. Om de samenwerking tussen de gemeente en de voetbalclub te vieren, zijn er allerlei activiteiten in Houten waar FC Utrecht aanwezig is met spelers, oud-spelers, eSporters, mascottes en trainers.

Klap op de vuurpijl is de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda op 29 oktober, waar inwoners van Houten een flinke korting op de toegangsprijs krijgen.

Footgolf Event

De start van de activiteiten is op 10 oktober tijdens het Footgolf Event van Sportpunt Houten. Leerlingen van basisscholen maken die dag kennis met deze sport op het openbare footgolfparcours in het Imkerspark. Tijdens het evenement komt een delegatie van FC Utrecht langs. Tiger en Tigergirl zijn er ook. Dat zijn de mascottes van de FC Utrecht Junior Tigers, de officiële fanclub voor supporters van 0 tot 13 jaar.

KoffiePlus

Op 12 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur doen leden van de FC Utrecht Old Stars mee aan KoffiePlus. Dat is een sportieve activiteit voor 65-plussers.

Gasttraining

Trainers van FC Utrecht gaan de komende weken langs bij SV Houten, FC Delta Sports ’95, V.V. Schalkwijk en V.V. ’t Goy. Jonge spelers van die clubs krijgen een echte FC Utrecht gasttraining. Meer informatie krijgen de spelers via hun eigen club.

Game Day

Op 19 oktober is het Game Day in jongerencentrum Enter. FC Utrecht eSporters Danny Hazebroek en Lode de Boo zijn van de partij om een potje FIFA mee te spelen. Meer info volgt later.

FC Utrecht-NAC Breda

Op zondag 29 oktober speelt FC Utrecht om 14.30 uur thuis tegen NAC Breda. Inwoners van de gemeente Houten en hun vrienden, familie en bekenden krijgen korting op kaarten voor het speciale Houten-vak. Kinderen tot 16 jaar betalen € 7,50; bezoekers van 16 jaar of ouder € 12,50. De kaartverkoop start binnenkort. In de rust van de wedstrijd zijn het kids uit Houten die voor een hopelijk uitverkocht huis gaan ‘latjetrappen’ – een unieke ervaring. De uitnodiging hiervoor krijgen de spelertjes via hun club.

FC Utrecht, de gemeente Houten en de organisatoren van de activiteiten hebben er zin in. Graag tot ziens op een van de evenementen in Houten of bij de wedstrijd in Stadion Galgenwaard!