vrijdag, 06 oktober 2017 14:24

Nieuwe Houtenaren in Beeld

Houten kent zo veel gezichten, zo veel verhalen. Zij krijgen een gezicht met de serie Nieuwe Houtenaren. Nieuwe Houtenaren worden gevat in beeld en tekst en daar wordt een mooie fototentoonstelling van gemaakt. Op 22 november wordt deze geopend in Theater Aan de Slinger. Daarnaast verschijnt er wekelijks in ’t Groentje een portret van een Nieuwe Houtenaar.

Bij de foto’s komt in het kort het verhaal waarom zij naar Houten zijn gekomen en wat ze van Houten vinden. Dat kan voor een jong gezin uit Utrecht heel anders zijn dan voor bijvoorbeeld een vluchteling uit Eritrea.

Er zijn al diverse mensen geportretteerd voor dit project. De organisatie is nog op zoek naar een ouder echtpaar wat nog niet zo lang (maximaal 2 jaar) in Houten woont. Doe dan mee en laat je mooi portretteren door de professionele fotograaf Paul van der Klei en tekst van Trea Scholten uit Houten. Geef je op voor via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer nieuwe Houtenaren op www.omroephouten.nl.