vrijdag, 13 oktober 2017 13:56

Footgolf evenement & Koffieplus in teken van FC Utrecht

Dinsdag 10 oktober organiseerde Sportpunt Houten een footgolf evenement voor de jeugd in Houten. Kinderen van verschillende scholen en kinderopvangorganisaties hebben kennis gemaakt met het openbare footgolf parcours in Imkerspark. Het parcours bestaat uit 9 holes en de kinderen probeerden om in zo min mogelijk schoten de voetbal in de holes te krijgen.

Het bezoek van Junior Tiger, de mascotte van de FC Utrecht Junior Tigers, de officiële fanclub voor supporters van 0 tot 13 jaar, was een leuke verrassing en tevens de aftrap van de FC Utrechtweken in Houten.

Om de samenwerking tussen de gemeente Houten en de voetbalclub te vieren, zijn er allerlei activiteiten in Houten waar FC Utrecht aanwezig is. Naast het bezoek van Junior Tiger aan het footgolf evenement, waren afgelopen donderdag de spelers van het Old Stars Team van FC Utrecht aanwezig bij de Koffieplus voor senioren. De Old Stars hebben een demonstratie verzorgd van het walking football. Een vorm van voetbal waarbij deelnemers in wandeltempo spelen. Ook de Old Stars van SV Houten waren aanwezig bij de Koffieplus. Zij benadrukken dat naast het spelen van het potje voetbal het gezellig samen zijn en het ontmoeten van mensen centraal staat.

Ook komende week staan er weer diverse activiteiten gepland samen met FC Utrecht. De inwoners van Houten kunnen tegen gereduceerd tarief kaarten kopen voor de wedstrijd FC Utrecht tegen NAC Breda op 29 oktober. Kinderen tot 16 jaar betalen voor een plekje in het Houten-vak € 7,50. Bezoekers van 16 jaar of ouder betalen € 12,50. Kaarten zijn te bestellen via fcutrecht.nl/houten.