maandag, 06 november 2017 18:15

Inschrijving JeugdSportPas Blok 2 geopend

De sportkennismakingscursussen van blok 1 van de JeugdSportPas (JSP) zijn van start gegaan! Ruim 170 kinderen gaan kennismaken met een van de sporten naar keuze.

Op 6 november gaat de inschrijving voor blok 2 open. Tot en met 7 december kan er dan ingeschreven worden voor één van deze sportcursussen. De cursussen zullen na de kerstvakantie plaatsvinden. 

De JeugdSportPas zorgt ervoor dat kinderen laagdrempelig kunnen kennismaken met verschillende sporten. Voor €8,- kan er een cursus gevolgd worden van vier of vijf lessen bij een sportaanbieder/ sport naar keuze. Naast het sportaanbod voor kinderen uit groep 1 t/m 8 is er vanaf dit schooljaar ook sportaanbod voor dreumesen, kleuters én voor kinderen met een beperking. 

Deelnemen

Via de speciale website van de JeugdSportPas kan er ingeschreven worden voor een cursus. Belangrijk is dat er voor een eerste deelname een account wordt aangemaakt voor het betreffende kind. Dit kan via de blauwe spetter rechts bovenaan die pagina. Elk kind moet apart geregistreert worden dus ook een broertje en/of zusje. Eenmaal geregistreerd kan er elk jaar opnieuw gebruik gemaakt worden van hetzelfde account. Bewaar de inloggegevens dus goed. De link naar de cursuspagina vindt je bij “Waar kan ik me inschrijven”. 

Op het tabblad "JSP cursus" zijn alle sport cursussen van het eerst volgende blok zichtbaar. In principe is deelname aan een cursus vrijwel altijd mogelijk. De inschrijving sluit automatisch als het maximale deelnemersaantal is bereikt. Bij te weinig deelnemers kan het voorkomen dat een cursus niet doorgaat. Voordat de cursus begint neemt de sportaanbieder of Sportpunt Houten dan contact op met de deelnemers. 

Meer informatie op http://www.activity4kids.nl/sports4kids/houten