zondag, 19 november 2017 14:25

Sporten kan ook bij de naschoolse opvang

Ook bij de naschoolse opvang in Houten en omgeving kunnen de kinderen kennismaken met verschillende sporten. Sportpunt Houten biedt de naschoolse opvang al enkele jaren de mogelijkheid om hun activiteitenprogramma breder vorm te geven middels de organisatie van sportworkshops door externe sportaanbieders.

Zo kunnen kinderen kennismaken met bijna elk denkbare sport in samenwerking met de sportaanbieders, zoals judo, yoga, freerunnen, maar ook korfbal, honkbal en kickboksen.

De samenwerking is inmiddels breed opgezet in Houten met maar liefst 7 verschillende naschoolse opvangorganisaties. Sportpunt Houten is hierin de verbindende schakel en legt de contacten met de sportaanbieders. Meer kinderen kunnen hierdoor kennismaken met verschillende sporten en kunnen ook de weg naar de sportvereniging/aanbieder makkelijker vinden.

Sportpunt Houten heeft een overzicht van aan te bieden sporten. Het overzicht bestaat uit aan te bieden sporten, een prijsindicatie, geschikte leeftijden en een korte informatietekst over de sport. Er zijn vele mogelijkheden en er wordt vraaggericht gewerkt.

Heb jij ook interesse om jouw sport aan te bieden bij een naschoolse opvangorganisatie of ben jij als organisatie nog niet bekend bij Sportpunt Houten? Alle informatie en contactgegevens zijn te vinden op de website van Sportpunt Houten: www.sportpunthouten.nl.