zondag, 26 november 2017 11:44

Tickets 7e Sportgala Houten nu te koop 

Op maandag 5 februari 2018 vindt alweer de 7e editie van het Sportgala Houten plaats, georganiseerd door Sportpunt Houten. Vanaf 1 december 2017 zijn de toegangskaarten online te bestellen via www.sportgalahouten.nl

Alle inwoners van gemeente Houten zijn welkom bij dit bijzondere evenement. Voor alle drie onderdelen van het evenement kunt u apart kaarten bestellen: de gala-avond met de prijsuitreiking, het diner-buffet dat daaraan voorafgaat én de lezing. De lezing wordt dit jaar verzorgd door de Houtense sportondernemer Bas Theeuwen. Hij vertelt de aanwezigen over ‘ De kansen en bedreigingen in een veranderende sportwereld’. Wilt u zich verzekeren van een plaatsje? Bestel dan tijdig uw kaarten. Vorig jaar was het Theater aan de Slinger uitverkocht.

Businesskaarten

Nieuw dit jaar is dat ondernemers met een Houtens sporthart het Sportgala kunnen ondersteunen door het kopen van businesskaarten. Voor 75 euro per kaart krijgt u toegang tot de lezing en de gala-avond. Tussendoor kunt u (sport)netwerken tijdens het diner-buffet.

Sporthelden aanmelden

De organisatie van het Sportgala is nog op zoek naar diverse sporthelden in de uiteenlopende sportcategorieën. Dit jaar worden zes categorieën opengesteld. Zo gaan er prijzen uitgereikt worden in de volgende categorieën: Sporter van het jaar, Sporttalent (mogelijk gemaakt door Onze Lieve Vrouwe Broederschap), Sportploeg, Sportcoach, Sportvrijwilliger en Sportfoto. Wilt u kandidaten voordragen? Tot 18 december 2017 kunt u kandidaten aanmelden via www.sportgalahouten.nl.