maandag, 04 december 2017 15:15

Het Houten Huis 2017: alles wat je wil weten

Het Houten Huis komt terug! Van 22 tot 24 december gaat Omroep Houten geld ophalen voor aangepast sporten in Houten. HoutenFM maakt deze drie dagen live radio vanaf de ijsbaan op het Rond, de hele actie is te volgen via een livestream.

Behalve radio maakt de video afdeling van Omroep Houten iedere dag een live programma en komen er verschillende artiesten belangeloos optreden.

Het doel

Iedereen, met of zonder een beperking, moet kunnen sporten. Voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking zijn daarom de aangepaste sporten in het leven geroepen. Helaas is deze optie toch niet voor iedereen mogelijk. Aangepast sporten is duur en niet iedereen kan dit betalen. Ook is de reistijd vaak lang, omdat niet elke sportclub deze mogelijkheid kan aanbieden. De kosten voor aangepast sporten zijn hoog. Hierdoor kunnen niet alle sportclubs de middelen en begeleiding bieden die nodig is.

Help ons!

Help Omroep Houten om geld in te zamelen voor het aangepast sporten!
Jij kunt meedoen door tegen een kleine vergoeding een liedje aan te vragen of help mee door zelf een actie te starten!

De vrijwilligers van Omroep Houten zetten zich belangeloos in voor deze tak van sport. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat de sportclubs precies dat steuntje in de rug krijgen om de aangepaste sporten aan te blijven bieden en om sportclubs die deze optie niet aan bieden aan te moedigen om dit toch te gaan doen. Tevens willen wij bij iedereen in Houten bekend maken dat er voor iedereen een mogelijkheid is om te sporten.

Laat heel Houten weten dat sport voor iedereen beschikbaar moet zijn en kom in actie voor de aangepaste sporten in Houten.

Blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws rondom Het Houten Huis 2017 vind je op deze pagina en via het Facebook-evenement

Media