vrijdag, 05 januari 2018 11:59

Genomineerden Sportgala Houten 2017 bekend


Op maandag 5 februari 2018 vindt alweer de 7e editie van het Sportgala Houten plaats. Een feestelijke avond om bijzondere sportprestaties van het afgelopen te eren en waarderen. Inmiddels zijn in alle categorieën de genomineerden bekend en kan er per 2 januari gestemd gaan worden via www.houtensnieuws.nl

Alle inwoners van de gemeente Houten zijn welkom bij dit bijzondere evenement. Voor alle drie onderdelen van het evenement kunt u apart kaarten bestellen: de gala-avond met de prijsuitreiking, het diner-buffet dat daaraan voorafgaat én de lezing. De lezing wordt dit jaar verzorgd door de Houtense sportondernemer Bas Theeuwen. Hij vertelt de aanwezigen over ‘ De kansen en bedreigingen in een veranderende sportwereld’. Wilt u zich verzekeren van een plaatsje? Bestel dan tijdig uw kaarten. Vorig jaar was het Theater aan de Slinger uitverkocht.

6 categorieën

Bij het Sportgala Houten 2017 worden in zes categorieën de prijzen uitgereikt. De genomineerden zijn inmiddels op de hoogte gebracht en allen zeer verheugd met hun nominatie. De categorieën zijn “Sporter van het Jaar”, Sporttalent van het Jaar” (mogelijk gemaakt door het OLVB), “Sportploeg van het Jaar”, “Sportcoach van het Jaar”, “Sportvrijwilliger van het Jaar” en “Sportfoto van het Jaar”. Sportpunt Houten, organisator van het evenement, kijkt met een trots gevoel naar alle bijzondere prestaties die in het afgelopen jaar weer zijn geleverd. Op meerdere vlakken zijn er zelfs op internationaal niveau resultaten behaald.

Meer informatie over de genomineerden en de kaartverkoop kun je terugvinden op www.sportgalahouten.nl