vrijdag, 26 januari 2018 10:22

JeugdSportPas inschrijving blok 3 geopend

Er kan weer ingeschreven worden voor de JeugdSportPas (JSP)! De JSP zorgt ervoor dat kinderen laagdrempelig kunnen kennismaken met verschillende sporten. Voor €8,- kan er een cursus gevolgd worden van vier of vijf lessen bij een sportaanbieder/ sport naar keuze.

Naast het sportaanbod voor kinderen uit groep 1 t/m 8 is er ook sportaanbod voor dreumesen, peuters én voor kinderen met een beperking. Kortom voor ieder wat wils!

Ieder kind dient zich afzonderlijk te registeren via de blauwe spetter op de website, om zich aan te kunnen melden voor één of meer cursussen. Eenmaal geregistreerd kan er steeds opnieuw worden ingelogd. De cursussen zijn verdeeld over 4 blokken in het schooljaar. Voor het huidige blok kan er t/m 15 februari ingeschreven worden! Voor meer informatie en de juiste weg naar het sportaanbod, kijk op www.sportpunthouten.nl/jsp. Voor vragen neem contact op met Claudia van Mechelen. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..