zondag, 18 februari 2018 11:30

Nieuwe tennisschool TV SET

TV SET is in zee gegaan met een nieuwe tennisschool, na vele jaren van zeer trouwe, betrokken en deskundige dienst van Tennisschool Match van Helga Menten. Haar inzet en enthousiasme zullen we missen! Toch vinden we de tijd rijp voor een nieuwe tennisschool. De lessen zullen vanaf dit seizoen worden verzorgd door WeTennis uit Houten.

Voor de jeugd zal tevens op woensdagmiddag een vast tennismoment in de week worden gecreëerd. Dan kan de jeugd onder begeleiding tennissen zonder dat ze zich daarvoor hoeven op te geven. Ze krijgen dan ook nog wat aanwijzingen zodat er een (extra) tennismoment ontstaat buiten de lessen. Dit zal
worden gefinancierd van het geld vanuit de RABO clubkascampagne. Het lesaanbod en lesdagen zijn tevens aangepast.

We willen het afscheid van Helga uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Helga's laatste les is 23 februari tot half 9. Aansluitend proosten we op alle mooie jaren dat zij les heeft gegeven bij TV SET. Mocht je als (oud-)cursist nog graag afscheid willen nemen van Helga, kom dan de 23e vanaf half 9 naar de kantine!

Ter kennismaking zal op dinsdag 6 maart 2018 een tennisclinic worden verzorgd door WeTennis, zowel voor de jeugdleden als voor de seniorleden van TV SET. Aansluitend is er de wekelijkse labelavond waar leden (ook zonder maatje), een potje kunnen tennissen.

Denk je erover om te gaan tennissen, of je nu beginner bent of ervaren speler, wacht niet langer, maar meld je aan via www.tvset.nl WeTennis zal de training met net zo veel enthousiasme en passie gaan geven als de afgelopen jaren. Voor de verschillende lestypen kan worden ingeschreven via: www.wetennis.nl.  Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen dien je wel lid te zijn/worden van TV SET. Indien je vragen hebt over de lessen kun je deze sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.