maandag, 19 februari 2018 18:38

Schoolvoetbaltoernooi 2018

Binnenkort gaat het schoolvoetbaltoernooi in de Gemeente Houten weer van start. Dit jaar doen maar liefst 21 scholen met 189 teams en meer dan 2000 kinderen mee aan het toernooi. Daarnaast zijn er een hoop vrijwilligers actief bij de organisatie van het toernooi, de EHBO, het begeleiden van de wedstrijden enzovoort.

De leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 gaan in verschillende competities op een sportieve wijze de strijd met elkaar aan om te kijken wie zich dit jaar het beste schoolvoetbalteam van de gemeente Houten mag noemen. De winnaars van dit toernooi mogen ook meedoen aan de regiofinales van de KNVB schoolvoetbal competitie.

De speeldagen zijn woensdag 7, 14 en 21 maart en worden gespeeld op de locaties van FC Delta Sport (sportpark de Kruisboog) en SV Houten (sportpark Oud Wulven).
De finaledag is gepland op woensdag 11 april (locatie de Kruisboog).

Nieuwtjes omtrent het toernooi zijn te volgen via de facebookpagina: https://www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooihouten/
Zie ook bijgaand het toernooiboekje.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Jochem van der Leur via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en/of telefoon (06-14497193)

Met sportieve groeten,
De organisatie Schoolvoetbal Houten (*)

(*) de organisatie van het toernooi bestaat uit FC Delta Sports ’95, SV Houten, commissie schoolvoetbaltoernooi Houten en Sportpunt Houten