zaterdag, 07 april 2018 07:10

Wandelen met de Nationale Diabetes Challenge in Schalkwijk

Medisch Centrum Schalkwijk doet ook in 2018 weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC) en we nodigen u uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we ook dit jaar weer wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan wij met u mee!

We gaan vanaf 23 april 2018, om 19.00u, wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.
In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Wandelt u mee? U kunt zich rechtstreeks aanmelden via de onderstaande link:https://www.nationalediabeteschallenge.nl/medischcentrumleebrugschalkwijk/ 
Meer informatie kunt u ook lezen op: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/
Er wordt ook een informatiebijeenkomst georganiseerd op maandag 9 april 2018. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Medisch Centrum Leebrug, Sandelhout 1 te Houten en start om 19.30u. Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan middels een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..