maandag, 07 mei 2018 08:29

Deksels Lekker in de foyer van Theater Aan de Slinger

Aan de Slinger is een overeenkomst aangegaan met sociaal cateraar Deksels Lekker. De nieuwe inwoner van het theatergebouw werkt vanuit de keuken in de foyer. Deksels Lekker is een cateringbedrijf en leerwerkbedrijf.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans te werken en basale vaardigheden te ontwikkelen door middel van cursussen en opleiding. Zo kunnen ze zich uiteindelijk met vertrouwen op de arbeidsmarkt begeven, naar betaald of onbetaald werk, binnen of buiten de horeca. Maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling van mensen staan bij Deksels Lekker centraal. De komst van de cateraar in het theatergebouw betekent ook dat er in de foyer iedere werkdag heerlijke biologische broodjes, gebak en verschillende verse sappen te bestellen zijn.

Ontmoeten & Werken

De theaterfoyer is tot de zomersluiting elke werkdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur voor Ontmoeten & Werken: een plek om te flexwerken en te vergaderen. De komst van Deksels Lekker sluit mooi aan bij de plannen voor na de zomersluiting. Vanaf september 2018 is de foyer dagelijks geopend van 09.00 tot tenminste 23.00 uur. Voor Ontmoeten & Werken is altijd een gastheer/gastvrouw aanwezig, en de theaterfoyer beschikt over genoeg stroompunten en snelle wifi. Een flexwerkplek is gratis en reserveren is niet nodig. Af en toe zijn de foyer en Theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Deze data worden maandelijks bekend gemaakt via www.theateraandeslinger.nl.  

Aan de Slinger

Naast het treinstation van Houten ligt Aan de Slinger, een sfeervol en compact theater. Aan de Slinger heeft een gevarieerde programmering, van cabaret tot toneel, van muziek tot film. Het theater wordt daarnaast veel gebruikt door amateurverenigingen die er hun voorstelling of concert geven. Boven de theaterzaal bevinden zich muzieklokalen en lokalen voor kunst- en cultuuronderwijs. Het geeft Aan de Slinger een levendige en bijzondere plek in de Houtense samenleving.

Zie voor meer informatie over Ontmoeten & Werken de website www.theateraandeslinger.nl, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 – 63 51 024.