woensdag, 23 mei 2018 17:48

Mooie muzikale line-up Loeren bij de Boeren! Speciaal

Op zondag 8 juli organiseert Aan de Slinger voor de vierde keer Loeren bij de Boeren in ‘t Goy. De hoofdlocatie van het festival is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij, aan de Beusichemseweg 32, richting ’t Goy. Loeren bij de Boeren is een sfeervol zomers festival met stoere kinderactiviteiten, kunst, bijzonder locatietheater, kersen, heerlijke streekbiertjes, sapjes en eten uit de verschillende Rollende Keukens.

Bij zo’n gezellig festival, hoort natuurlijk ook een mooie muzikale line-up! Een greep uit het muziekprogramma:

Muziek op Loeren bij de Boeren

Op hoofdpodium ‘Het Veld’ treden geweldige artiesten op. 3FM Talent én OOR Talent Tom Tukker trapt het programma op het hoofdpodium af. Iemand met zo’n achternaam mag natuurlijk niet ontbreken op Loeren bij de Boeren! Vervolgens speelt de Utrechtse band Electric Company, met frontman Zac Chapman, pure pop in een strak, modern indiejasje. Ook Suzan & Freek zijn van de partij en coveren in een akoestische setting liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze. Een wereldberoemd duo, want in 2016 gingen ze viraal met meer dan een miljoen views van hun cover van The Chainsmokers. Zangeres Janne stond in 2014 ook al op Loeren bij de Boeren. Haar onlangs uitgebrachte nieuwe album ‘OK’, is reden genoeg om haar nogmaals uit te nodigen! De succesvolle band Her Majesty brengt het ultieme overzicht van al het moois dat het illustere viertal Crosby, Stills, Nash & Young gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar hebben gemaakt. Het programma op het hoofdpodium wordt afgesloten met een swingende DJ.

Kersenpodium

Op het Kersenpodium staan diverse talenten uit de Kromme Rijnstreek. Loeren bij de Boeren is een platform voor aanstormend (Houtens) talent. In de maanden voorafgaand aan het festival vindt ‘Krachtvoer’, een talentenwedstrijd voor bands en singer-songwriters, plaats. De winnaars van de publiek- en juryprijs trappen het Kersenpodium af. De eigenzinnige zangeres Emmy Eve komt met haar verhalende popmuziek naar Loeren bij de Boeren. Sebastiaan speelt ‘DE HARDSTE ROCKPLAAT VOOR KINDEREN OOIT!’. Dans op Friction en zijn band The Roots Drivers met hun onweerstaanbare mix van reggae met Afrikaanse en Caribische vibes. Tot slot treedt Kita Menari, een Indie pop band, op met vele dansbare en verfrissende songs.

Meer informatie en kaartverkoop

Kaarten voor Loeren bij de Boeren kosten slechts € 15,00 (ter plaatse € 17,50). Kinderen t/m 12 jaar kunnen het festival voor €3,50 ontdekken. Jongeren t/m 18 jaar betalen € 10,00. Meer informatie over het programma, festival en kaartverkoop: www.loerenbijdeboeren.nl