zondag, 03 juni 2018 18:22

Huis van Houten viert opening met flahmob

Afgelopen zaterdag 2 juni is Huis van Houten feestelijk geopend! Voordat Burgemeester de Jong als openingshandeling de laatste steen legde, werd het publiek verrast door een flashmob. Medewerkers en vrijwilligers van de organisaties die in Huis van Houten te vinden zijn, hadden achter de schermen flink geoefend om de flashmob voor te bereiden.

Bob en Barry waren de verantwoordelijke bouwvakkers die het leggen de laatste stenen voor Huis van Houten in goede banen hebben geleid. Bezoekers konden tegen het inleveren van een bouwsteen een heerlijke Houtense wafel eten, gebakken door Marije Vernooij, naar recept van haar oma.

DJ Jasmin zorgde voor gezellige, zomerse muziek en woordsmit De Alchemist wist met zijn performance het publiek te boeien. Met dit feest is ook de keuken in Huis van Houten voor het eerst in gebruik genomen waar heerlijke koffie te verkrijgen is.

Nieuwsgierig? Loop eens binnen bij Huis van Houten! Onderdoor 160, Houten.

In Huis van Houten zijn de vinden: GGD regio Utrecht, Reinaerde, Bibliotheek Lek&IJssel, Lister, De Uitdaging, College de Heemlanden en ‘van Houten&co’.