woensdag, 13 juni 2018 10:51

Prokkelen voor het zevende jaar een succes in Houten

Op de foto zien we Richard die zijn wens in vervulling zag gaan bij Het Haltna Huis van ZorgSpectrum. Op de foto zien we Richard die zijn wens in vervulling zag gaan bij Het Haltna Huis van ZorgSpectrum. Nathalie van Leur

Een stralende lach en twinkelende ogen, dat is wat je donderdag 7 juni zag bij de deelnemers van de Prokkelstagedag in Houten. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een (licht) verstandelijke beperking én iemand zonder.  

Voor het zevende jaar achtereen heeft de Prokkelwerkgroep Houten van ‘van Houten&co’, bestaande uit vrijwilligers, stagematches geïnventariseerd. Dit jaar hebben 42 Prokkkelaars een dagje mee mogen kijken bij een organisatie naar eigen wens. Er zijn veel leuke prikkelende ontmoetingen aangegaan bij meewerkende organisaties zoals de dierenambulance, basisschool De Brug en Hotel van der Valk. 

Voor informatie over activiteiten van ‘van Houten&co’ voor mensen van 23 jaar en ouder met een (licht) verstandelijke beperking, kan er contact worden opgenomen met Martine Broekema, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor informatie over Prokkel: www.prokkel-houten.nl.