woensdag, 04 juli 2018 08:24

Down Under beste terras Utrecht

Maandagavond 2 juli 2018 werden de winnaars van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt. In de provincie Utrecht bleek Down Under het beste terras en behaalde daarmee de 5e plaats in de Terras Top 100 van Nederland! Een uitzonderlijk knappe prestatie waar het team van Down Under met recht trots op kan zijn.

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Nadat de afgelopen maanden ‘mystery guests’ honderden bedrijven in Nederland hadden bezocht, met als doel het beste terras van Nederland aan te wijzen, berichtte de organisatie enkele weken geleden dat Down Under een plaats in de Top 100 had behaald. Maandagavond werd bekend dat Down Under op een prachtige 5e plaats is geëindigd en daarmee het beste terras van de provincie Utrecht heeft.

Wat maakt het terras van Down Under de beste van de provincie Utrecht? De jury spreekt lovend over de veelzijdigheid locatie; het ruime terras, het restaurant, strand en alle sportieve activiteiten. De jury is positief over o.a. de routing, de kaart en binnen acht minuten heb je je bestelling op tafel. Goed om te weten voor de komende warme dagen: Down Under biedt ook een groot stadsstrand.

Bedrijfsleider Paul Gootjes en zijn team zijn ontzettend trots met de behaalde positie. Gootjes licht toe: “Het is al een hele prestatie om in de Terras Top 100 te komen, laat staan om op de 5e plaats te eindigen. Alles moet kloppen op het terras; naast het prachtige uitzicht op de watersporters op de Laagravense plas moet de service, gastvrijheid, aanbod en kwaliteit goed zijn en dat zie je aan het eindresultaat! We hebben hier met het hele team ontzettend hard voor gewerkt. Hier mogen we heel trots op zijn! Zeker als je te horen krijgt dat wij het beste terras van de provincie Utrecht hebben!”

De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca, de volledige ranglijst kan worden nagelezen op www.missethoreca.nl. Down Under is een multifunctionele (horeca)locatie in Nieuwegein en heeft naast een terras ook een restaurant, beachclub, vergaderruimtes, cablepark, strand, wavesurfer en een ruim aanbod aan (water)activiteiten. Kijk op www.downunder.nl voor het complete aanbod.