zondag, 08 juli 2018 09:16

Vakantieactiviteiten jongerenwerk

 

Het aftellen is voor de tieners en jongeren al begonnen. Nog heel even en dan is het vakantie. Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ draait in de vakantie een speciaal programma voor alle tieners en jongeren uit de gemeente Houten. Wat kun je allemaal verwachten de komende weken?

Fun en challenges in en rondom Houten

Elke dinsdag doen we een gratis activiteit in of rond Houten. Zo is er 24 juli een cursus fotograferen met je smartphone en 17 juli een etalagespel op het Rond. Verder gaan we radio maken met omroep Houten, doen we een escaperoom op locatie en leren we je de fijne kneepjes van het skateboarden.

Voetbal en barbecue

Woensdag wordt de voetbal en barbecue dag. Elke woensdagmiddag in de vakantie zijn we ergens in Houten te vinden met een bal en een groep enthousiaste voetballers. De ene week een toernooi, de andere week een voetgolf parcours. We sluiten de middag af van 16.00 - 21.00 met een barbecue bij Jongerencentrum Enter. Ook als je niet meevoetbalt ben je van harte welkom om mee te eten. Neem zelf je vlees en/of groente mee en schuif gezellig aan.

Vette uitjes buiten Houten

Op de donderdagen in de vakantie gaan we buiten Houten op stap. Zo gaan we met elkaar naar Walibi, longboarden aan het strand in Den Haag, paardrijden en waterskiën.
Voor alle uitjes geldt dat er een eigen bijdrage wordt gevraagd. Hoeveel dat is verschilt per activiteit, check onze Facebook voor meer informatie.
Als je meer informatie wil over een specifieke activiteit, je wilt aanmelden voor een activiteit of zelf een idee hebt voor een activiteit neem dan contact op met de jongerenwerkers van ‘van Houten&co’ via 030-700 1500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.