zaterdag, 22 september 2018 14:17

Wethouder van Dalen ontvangt eerste sportvoucher AH Sportactie!

Maandag 17 september was het wethouder Kees van Dalen die de eerste sportvoucher van de AH Sportactie in ontvangst mocht nemen. Hij rekende zijn boodschappen af en gaf daarmee het startsein voor de AH Sportactie. Met de sportvouchers kan gratis kennis gemaakt worden met de sport in Houten.

Om 08.00 uur stipt, rekende wethouder Kees van Dalen zijn bos bloemen af bij de Albert Heijn op het Rond en ontving daarbij de eerste sportvoucher onder toeziend oog van supermarktmanager Martin van der Helm. Van 17 tot en met 30 september staan de Albert Heijn winkels landelijk in het teken van de AH Sportactie. Een actie waarbij je door boodschappen te doen bij de Albert Heijn sportvouchers ontvangt. Op de sportvoucher staat een code die online via www.ahsportactie.nl te activeren is en waardoor je gratis kan kennismaken bij éen van de deelnemende sportorganisaties.

In Houten zijn dit maar liefst 36 sportorganisaties. Daarnaast zijn we landelijk het goede voorbeeld hoe een dergelijke actie moet lopen. Naast het sparen van sportvouchers kun je in diezelfde periode ook een aantal sportorganisaties tegenkomen op de winkelvloer bij één van de drie Albert Heijn winkels in Houten.

Tot slot staat er in alle drie de AH-winkels een speciale ton waar niet gebruikte sportvouchers gedoneerd kunnen worden. Rotary Club Houten Castellum en Sportpunt Houten gaan er samen voor zorgen dat deze vouchers bij mensen terecht komen die zelf niet de mogelijkheid hebben om boodschappen te doen bij de Albert Heijn, maar wel graag willen kennismaken met het sportaanbod in Houten.

Alle informatie over de AH Sportactie en de momenten van Sporten op de Winkelvloer kun je teruglezen op www.sportpunthouten.nl.