vrijdag, 22 februari 2019 18:23

Thema-avond woningisolatie groot succes

foto Gerard van Westrienen foto Gerard van Westrienen

Op de door EnergieRijk Houten georganiseerde informatieavond over woningisolatie (met een focus op spouwmuur- en vloerisolatie) 20 februari jl. kwamen meer dan honderd mensen af.

‘Hands on’ presentaties
Er werden duidelijke en praktische presentaties gegeven door expert-vrijwilligers van EnergieRijk Houten over Isolatie, hoe, wat en waarom?, Waar moet je op letten bij spouwmuurisolatie? en Wat is het nut van een warmtescan als je wilt gaan isoleren? Daarnaast werd het nieuwe project EnergieVoorbeeldWoningen gepresenteerd en kwamen er interessante inzichten over de Energiebespaarlening voorbij.

Collectief aanbod isolatie
Tot slot was het woord aan drie uitvoerders van spouwmuur- en vloerisolatie. Zij hebben op verzoek van EnergieRijk Houten een collectief inkoopaanbod opgesteld voor inwoners van Houten die aan de slag willen met vloer- en/of spouwmuurisolatie. EnergieRijk Houten heeft de uitvoerders geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit én ervaring. Hierdoor is het aanbod betrouwbaar én betaalbaar.

Nuttig, verhelderend en inspirerend
Bezoekers vonden de thema-avond ‘nuttig, verhelderend en inspirerend’. EnergieRijk Houten kijkt terug op een goed georganiseerde bijeenkomst waarop veel uitwisseling plaatsvond en waar al de nodige actie uit is voortgekomen gezien de gestaag binnenstromende aanmeldingen voor de verschillende maatregelen. Alles over dit aanbod en hoe je je kunt aanmelden lees je op jouwhuisslimmer.nl/initiatief/energierijk-houten/ of energierijkhouten.nl/activiteiten/isolatie-actie-februari-2019/