vrijdag, 01 maart 2019 13:01

In beweging met padel, badminton en gym

Om oudere volwassenen in beweging te krijgen heeft Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, in samenwerking met Sportpunt Houten en verschillende sportverenigingen een speciaal programma opgesteld waarmee iedereen in de leeftijd van 55 tot 65 jaar gratis of tegen een lage prijs kennis kan maken met een of meerdere sporten.

In de maand maart starten de kennismakingslessen van padel, badminton en Bodyfit.

Bij tennis- en padelvereniging De Doordraaiers start op 15 maart 2019 de reeks van vijf padel-lessen. Padel is een sport met een licht racket op een klein veld met glazen wanden er om heen. De sport is vrij nieuw in Nederland en is een combinatie van tennis en squash.

Bij BV Houten is het vanaf 20 maart mogelijk om kennis te maken met badminton. Bij de vereniging spelen op woensdagavond de senioren in een recreatieve sfeer. 
Tijdens de lessen Bodyfit wordt een gevarieerd programma aangeboden om te werken aan de beweeglijkheid van spieren en gewrichten en de conditie te verbeteren.

Vanaf maandag 18 maart zijn er om 9.30 uur of om 11.00 uur mogelijkheden om mee te doen.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten.
Geen internet? Geen punt! Kom dan naar ‘van Houten&co’, Cursus&co in Het Huis van Houten, Onderdoor 160 (2e etage), bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur, tel. (030) 7001 525.