woensdag, 13 maart 2013 07:48

Steehouder haalt Action en JYSK naar Houten

Steehouder Woongroep gaat verbouwen en verwelkomt deze zomer twee nieuwe winkelketens: Action en JYSK. Het streven is om in de eerste week van juni de deuren te openen.

Zeven jaar geleden verhuisde Steehouder Woongroep naar de huidige locatie aan De Maat. Het pand behoeft echter aanpassing en er moet wat gedaan worden aan de aantrekkingskracht van de winkels.
De Steehouder Woongroep werkt daarbij samen met CZP Investments, geen onbekende in Houten. CZP is betrokken bij de bouw van woonwijk Leebrug II en ontwikkelde eerder de burgemeesterswoning aan De Poort, de villa’s aan de Herenweg en de Kidslodge. CZP-directeur Erik van de Graaf licht de verbouwing toe: “In feite is dit een heel mooi gebouw, op een unieke locatie. Beneden is het pand prima ingericht, maar boven kan het beter. Een deel van de gevel wordt nu transparant, er komt een centrale entree en roltrappen naar de bovenverdieping.
Henders & Hazel maakt plaats voor Action en JYSK. De Praxis, Jumper, Baderie, Steehouder Keukens en Steehouder Interieur blijven op hun huidige locatie, maar worden wel enigszins aangepast.
Meubelketen JYSK verkoopt afhaalmeubels met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Action verkoopt onder meer huishoud- en kantoorartikelen, cosmetica, voedingswaren en speelgoed.
Op 15 en 16 maart vindt in alle winkels een restantenopruiming plaats met kortingen van vijftig tot zeventig procent...

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/maart/13/steehouder_haalt_action_en_jysk_naar_houten