maandag, 08 juni 2020 11:46

Alleen samen kunnen wij Houten schoonhouden!

Schoonhouden van Houten is een zaak van de gemeente én de inwoners samen. Nu veel mensen nog thuiszitten en ook meer zijn gaan klussen, is er meer afval.

Dat begrijpen we. Het enige nadeel is dat we als gemeente niet meer mensen in dienst krijgen door deze plotselinge toename en ook geen tweede milieustraat. Uiteraard werken wij met man en macht om de dienstverlening zo goed mogelijk te houden, maar we kunnen ook niet toveren.

Daarom doen wij een dringend verzoek aan jullie als bewoners om grofvuil zelf weg te brengen naar de milieustraat, ook al weet iedereen dat het storten wat langer duurt. Wat ook kan: maak een afspraak om grofvuil aan huis op te halen via telefoonnummer 030 63 92 611.

Als je een afspraak hebt: wacht dan met het buiten leggen van het afval tot de dag dat het wordt opgehaald.

Als je ziet dat een buurtbewoner grofvuil ergens neer gaat leggen, vraag dan of hij of zij een afspraak heeft. Leg er zelf geen afval bij om te voorkomen dat er afval tussen ligt dat door een ander bedrijf moet worden opgehaald. Zo worden matrassen, elektrische apparaten en oud ijzer door een andere wagen opgehaald dan meubels en brandbaar grofvuil.

Alleen samen kunnen wij Houten schoonhouden! Alvast bedankt!